Locatie Utrecht

Met een historie van betrouwbaarheid en toewijding, is De Groot Osteopathie al geruime tijd een vertrouwd adres gevestigd aan de Nicolaas Beetsstraat 2A (Gezondheidscentrum Mariahoek aan de Singel) in Utrecht. Onze praktijk is gevestigd en gespecialiseerd in het behandelen van complexe medische aandoeningen.

Als osteopaat heb ik uitgebreide ervaring opgebouwd in het behandelen van patiƫnten met een breed scala aan uitdagende en langdurige gezondheidsproblemen. Mijn expertise strekt zich uit over diverse terreinen, waaronder het verlichten van schouderklachten, het adresseren van heup- en liesproblematiek, het begeleiden van revalidatie na ongelukken of operatieve ingrepen, het behandelen van vermoeidheid en burn-out, en het aanpakken van aanhoudende sportblessures.

Mijn benadering is gebaseerd op een diepgaand begrip van de menselijke anatomie en fysiologie, ondersteund door geavanceerde diagnostische vaardigheden en een voortdurende toewijding aan professionele ontwikkeling. Door middel van een holistische aanpak streef ik ernaar om mijn patiƫnten te voorzien van effectieve behandelingen die niet alleen symptomen verlichten, maar ook de onderliggende oorzaken aanpakken. Dit alles met als doel het bevorderen van langdurige gezondheid en welzijn voor iedereen die onze praktijk binnenstapt.

Top