blessure herstel

Mijn naam is Vera van den Haak. In de jaren 2010 en 2011 behoorde ik tot de Nederlandse (junioren) top op de 400m en de 400m horden. Daarnaast heb ik in 2011 een vierde plek behaald op de 400m op het Europees Jeugd Olympisch Festival in Trabzon.

 

In de jaren die hierop volgden ben ik geblesseerd geraakt en kwam ik in een vicieuze cirkel terecht. De ene blessure volgde de andere blessure snel op. De balans was weg uit mijn lichaam en de stress die de blessures veroorzaakten zat het herstel flink in de weg.

 

In september 2017 ben ik via een artikel in de Volkskrant de praktijk van Martijn tegengekomen. Ik heb direct een afspraak gemaakt en ik kon snel terecht. Een behandeltraject volgde waarbij Martijn door middel van osteopathie de balans in mijn lichaam heeft teruggebracht. Al snel was er verbetering zichtbaar en heel langzaamaan kon ik mijn belastbaarheid gaan opbouwen. 

 

Martijn is open en eerlijk. Hij zoekt naar oplossingen en denkt mee vanuit het verhaal van de patiënt. Dat heb ik als erg prettig ervaren.

 

Martijn, dank voor je hulp!

 

Top